Uthyrningsvillkor

Endast vuxna personer över 18 år kan bli medlem och hyra kläder på Fair Fashionista. Vi använder Stripe för att ta emot betalningar och du kan betala med kreditkort.

Returnering av varor

Hyr du med prenumeration kan du behålla varorna så länge du vill, så länge din prenumeration är aktiv. Hyresavtalet för uthyrning utan prenumeration ingås för 14 dagar i taget. Hyresperioden börjar 3 dagar efter att vi har skickat iväg din beställning. Det du har hyrt måste returneras innan hyresperioden går ut. Datumet då du senast måste skicka iväg paketet anges i orderbekräftelsen och på din medlemssida. Det är ditt ansvar att returnera alla plagg i tid.

Plaggen levereras till ditt hem i en specialdesignad fraktpåse. Du ska också använda påsen när kläderna ska returneras. Om påsen tappas bort utgår en ersättningsavgift på 350kr.

Du ska använda returfraktsedeln som bifogats din beställning när du skickar tillbaka de hyrda plaggen.

Om din beställning inte skickades i vår fraktpåse, men i en annan typ av förpackning, kommer vi att se till att bifoga returförpackning.

Du är välkommen att returnera plaggen i förväg, men tidig retur ger inte rätt till prisreduktion.

Om du skulle vilja hyra några av plaggen du har hemma för en längre period, skicka ett mejl till oss.

Ångerrätt

Observera att ångerrätten inte gäller uthyrning. Vi vill dock såklart att du ska vara nöjd med din beställning och din upplevelse som kund hos oss, så om du inte vill ta emot eller använda plaggen du har beställt, skicka oss ett e-postmeddelande:

hello@fair-fashionista.se

Klagomål

Om din beställning inte uppfyller dina förväntningar kan du kontakta vår kundtjänst: hello@fair-fashionista.se

Observera att plagg och accessoarer kan ha slitage till följd av vanlig användning och att vi tyvärr inte kan ta emot klagomål angående detta. Om plaggen har slitage utöver vad som kan förväntas anges detta i produktbeskrivningen.