by Fair Fashionista - Sanne
Att hyra hos Fair Fashionista

Så funkar det

Så funkar det att hyra hos Fair Fashionista

För att kunna hyra kläder på Fair Fashionista måste du skapa en medlemsprofil. Det är gratis att skapa en medlemsprofil, och när du är inloggad har du tillgång till din medlemssida. På medlemssidan kan du följa dina beställningar och redigera din kontaktinformation.

Om du vill hyra kläder till ett lägre pris kan du köpa en av våra Fair Fashionista-prenumerationer. Det finns flera olika prenumerationer att välja mellan, men gemensamt för dem alla är att du alltid får gratis frakt minimum en gång per månad. När du köper en av våra Fair Fashionista-prenumerationer skapas din medlemsprofil automatiskt.

När du väl är inloggad är det bara att börja lägga varor i korgen. När du har hittat de plaggen du vill ha, går du till kassan och gör din beställning. Om du har en prenumeration kan du betala med Credits. Annars betalar du med kort.

Din beställning levereras till ditt hem i våra speciella fraktväskor, som du också måste använda när du skickar tillbaka plaggen. Leveranstiden är vanligtvis 3-4 vardagar.

Hyresperioden är en månad/30 dagar och räknas från 2 dagar efter att vi har skickat din beställning. Du kan se på din medlemssida när du senast måste skicka tillbaka plaggen. 

När det är dags att återlämna plaggen du har hyrt, packar du ihop dem i fraktväskan och fäller ner handtagen innan du stänger dragkedjan.

Retursedeln som finns bifogad i fraktväskan måste placeras i fickan på baksidan av väskan. Om det behövs får du vika retursedeln, så att all information syns. Väskan levereras sedan till en av de godkända drop-off-ställena nära dig (du kommer att få en lista över godkända drop-off-ställen med din beställning). Vi meddelar dig via e-post när vi har registrerat att vi har mottagit ditt paket och du kan beställa igen. Om du har Fair Fashionista Gold, behöver du inte invänta registrering, men kan göra en ny beställning med en gång.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}