Prenumerationsvillkor

Basic

400 Credits

350kr/månad

Silver

650 Credits

500kr/månad

Gold

1000 Credits

750kr/månad

Din prenumeration

Din prenumeration inkluderar ett visst antal Credits som blir fört över till ditt medlemskonto varje månad. Du väljer själv hur du spenderar dina Credits. Finns det fortfarande Credits kvar på ditt konto vid slutet av månaden, blir de automatiskt fört över till nästa månad. Dina Credits är giltiga upp till ett år. Dina Credits är personliga och och kan inte överföras till andra eller lösas in mot kontanter. Du kan läsa mer om hur det fungerar att hyra på Fair Fashionista här:

Fair Fashionista – Hur det funkar >>

Tvätt och rengöring ingår

Din beställning levereras alltid nytvättad, desinficerad och redo för användning. Vi packar ihop kläder och accessoarer så försiktigt som möjligt, men om det behövs får du gärna stryka kläderna enligt instruktionerna, såvida vi inte har informerat dig om något annat. Vi tar hand om rengöring och tvätt, så du behöver inte tänka på det. Du packar bara upp de använda kläderna och skickar tillbaka dem. Behöver du tvätta kläderna under hyresperioden får du gärna göra detta, om du följer de bifogade instruktionerna.

Pausa av prenumeration

Om du t.ex. ska resa eller av någon annan anledning inte vill använda din prenumeration under en period, då kan du sätta prenumerationen på paus i upp till 3 månader. Du kan göra detta själv upp till två gånger per år via din medlemsprofil på hemsidan. Alla hyrda plagg och accessoarer måste returneras innan prenumerationen kan pausas. Under pausperioden betalar du inte för din prenumeration, men du förlorar också rätten till fri frakt och present med beställning.

Uppsägning av prenumeration

Alla prenumerationer kan uppsägas upp till en vecka innan de annars skulle behöva förnyas. Uppsägningen måste ske via din medlemssida eller skriftligen via e-post till [email protected] Uppsägningen träder i kraft först när alla hyrda plagg och accessoarer har returnerats och du får inte någon återbetalning  för den del av innevarande månad som du inte använder.

Försäkring

Prenumerationen inkluderar försäkring mot mindre skador inom rimliga gränser. Vi vill att du ska kunna använda kläderna som var de dina egna, utan att vara rädda för att skulle betala skadestånd om du t.ex. råkar spilla vin på en klänning. Vi vet också att blixtlås ibland går sönder och att knappar trillar av, så det behöver du inte oroa dig för heller. Om vi å andra sidan ser ett mönster av upprepad grov vårdslöshet eller avsiktlig skada förbehåller vi oss rätten att ta ut ett skadestånd som motsvarar det uppskattade värdet på varorna samt en administrationsavgift. Vi förbehåller oss också rätten att säga upp ditt prenumeration och blockera dig från att registrera dig som medlem igen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}