Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp

Badlakan - Nikki

FAIR FASHIONISTA
Weavers


195,00 kr. / 16 Points
att hyra

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

Badlakan i handvävd bomull med pastellfärgad mönster på svart varp. Badlakanet är mjukt och tjockt, men väger inte mycket och platsar lätt i strandväskan. Superskönt att svepa in sig i efter ett dopp i havet eller poolen. Storleken passar bra för de flesta solsängar, men badlakanet är också tillräckligt tjockt för att man kan ligga direkt på lakanet på sanden.  Går också bra att använda som picknickfilt.

Färg: Svart/pastell

90cm x 190cm

100% bomull

Tillverkningsland: Cambodia

 

Vem har tillverkat badlakanet?

Weavers Project startades av det sociala företaget Sonas World i syfte att skapa hållbar ekonomisk tillväxt i landsbygdssamhällen i Cambodia. Cambodia har en stark tradition av vävning, men det är ett döende hantverk på grund av konkurrensen från billigare, fabrikstillverkat tyg. Detta vill Sonas ändra på, och genom att utbilda folk på landsbygden i vävning skapar man sysselsättning och ekonomisk växt samtidigt med att man ser till att hantverkstraditionerna bevaras.

Läs mer om Weavers på bloggen >>

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

800kr./månad

Gold

1300kr./månad

Platinum

1900kr./månad