Dela på pinterest
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Sovmask - Lazy Daisy Pink/Vit

FAIR FASHIONISTA
CWSG

425,00kr.

I lager

Denna handgjorda sovmask är helt perfekt! Den är gjord av den mjukaste Peace Silk-satinen med ett inre lager av Metric 66, som är ett speciellt patenterat material designat för komfort. De 20 mm djupa kuporna säkerställer att det inte finns något tryck mot ögonen, och att du kan blinka så mycket du vill, även om du har fransförlängning.

Det tog oss över tre månader och 20 prototyper att designa denna fantastiska mask, och på bloggen kan ni läsa mycket mer om vad som gör masken så bra:

Blogginlägget om sovmasken >>

Färg: Pink med pink/vit brodyr

Material:

Yttre: 100% Peace Silk satin

Inre: 100% metrisk 66 polyester

Tillverkningsland: Cambodia

Vem har tillverkat sovmasken?

Det är kvinnorna från CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som gör sovmaskarna. CWSG grundades med syftet att erbjuda kvinnorna i gruppen en inkomstkälla men gruppen utgör också ett socialt nätverk där kvinnorna kan be om råd och få stöd.

Ni kan läsa mer om CWSG på bloggen >>

 

Vad är Peace Silk?

Silke är ett vackert material, men visste ni, att det traditionella sättet att tillverka silke är att koka kokongarna med de levande silkeslarverna inuti? Många hundratals silkeslarver kokas levande bara för att skapa en enda scarf. Jag tyckte att det lät väldigt onödigt, så jag försökte hitta alternativ, och det var då jag hörde om Peace Silk/Ahima Silk.

Läs blogginlägget om Peace Silk >>

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}