Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp

Miley Patchwork Jacket - No. 75

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
SISSEL EDELBO
Stl. 40-46335,00 kr. / 27 Points
att hyra

Nollställ

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

Kimono-style kavaj handsydd av återvunna indiska bomullstäcken i patchwork-mönster. Kavajen har fickor i sidan och avtagbart skärp, samt nedhasad axel och lång ärm. Fin tillsammans med jeans.

Eftersom kavajen är tillverkad av återvunna täcken kan tyget ha mindre skönhetsfel som lösa trådar, små märken eller fläckar. Detta är en del av tygets autentiska historia och livet som har levts och som tyget har varit en del av. Se skönheten i det ofullkomliga och bär kavajen med den stolthet den förtjänar, och låt tyget fortsätta att berätta sin historia.

Färg: Multi

Storlek: M/L, passar svensk storlek 40-46

Storleksguide (mått på klänningen):

Byst: 126cm, Längd: 74cm, Ärmlängd: 46,5cm

Material: Bomull

Tillverkningsland: Indien

 

Om SISSEL EDELBO

Kärleken till Indien och till upcycling och redesign av vintage saris utgör själen hos det danska varumärket SISSEL EDELBO, och sedan 2004 har Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Petersen (de två kvinnorna bakom SISSEL EDELBO) rest till Indien regelbundet för att handplocka saris för deras hållbara kollektioner.

SISSEL EDELBO blandar vackra tryck och mystik från Indien med ett enkelt nordiskt snitt och skapar hållbara designs som låter det vackra tyg, och de berättelser det har med sig, leva vidare. Alla styles är tillverkade av rengjort, upcycled tyg och varenda plagg är designad med kärlek och med respekt för Moder Jord.

Läs mer på SISSEL EDELBOs website >>

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

800kr./månad

Gold

1300kr./månad

Platinum

1900kr./månad