Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp

Karen SILK Shirt Dress - No. 43

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
SISSEL EDELBO
Stl. 40-46335,00 kr. / 27 Points
att hyra

Nollställ

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

Kort sidenklänning med hög hals och lös passform. Klänningen har knäppning i nacken och volang på framstycket. Klänningen har lång, vid ärm med med manschett och knäppning, samt fickor i sidan.

 

SISSEL EDELBO PURE SILK

Klänningen är en del av SISSEL EDELBOs  PURE SILK koncept med klänningar tillverkade av vintage-saris i 100% siden. Eftersom klänningarna är tillverkade av sidensaris, som tidigare har burits av indiska kvinnor, kan det därför finnas mindre skönhetsfel som lösa trådar, små märken eller fläckar. Detta är en del av tygets autentiska historia och livet som har levts och som sarin har varit en del av. Se skönheten i det ofullkomliga och bär din nya klänning med den stolthet den förtjänar, och låt tyget fortsätta att berätta sin historia.

Storlek: One Size, passar svensk stl. 40-46

Storleksguide: (mått på klänningen)

Byst: 130cm, Längd: 95cm, Ärmlängd: 66cm

Färg: Lila/turkos/grönt mönster på svart bakgrund

Material: 100% siden vintage sari

Tillverkningsland: Indien

 

Om SISSEL EDELBO

Kärleken till Indien och till upcycling och redesign av vintage saris utgör själen hos det danska varumärket SISSEL EDELBO, och sedan 2004 har Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Petersen (de två kvinnorna bakom SISSEL EDELBO) rest till Indien regelbundet för att handplocka saris för deras hållbara kollektioner.

SISSEL EDELBO blandar vackra tryck och mystik från Indien med ett enkelt nordiskt snitt och skapar hållbara designs som låter de vackra saris och de berättelser de har med sig leva vidare. Alla styles är tillverkade av rengjorda, upcycled saris och varenda klänning är designad med kärlek och med respekt för Moder Jord.

Läs mer på SISSEL EDELBOs website >>

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

800kr./månad

Gold

1300kr./månad

Platinum

1900kr./månad