Roxana Dress

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
SISSEL EDELBO
Stl. 36-48270,00 kr. / 24 Points
att hyra

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

Lång klänning med fint fall som passar flera storlekar. Klänningen har lång ärm och resår vid ärmslut. Volang nedtill. Rynkad halsringning

Alla SISSEL EDELBO-designs är tillverkade av vintage-saris, som tidigare har burits av indiska kvinnor. Det kan därför finnas mindre skönhetsfel som lösa trådar, små märken eller fläckar. Detta är en del av tygets autentiska historia och livet som har levts och som sarin har varit en del av. Se skönheten i det ofullkomliga och bär din nya klänning med den stolthet den förtjänar, och låt tyget fortsätta att berätta sin historia.

Eftersom klänningen är gjord av gamla saris är tygsorten oftast okänd.

Storlek: One Size (S-XL), passar svensk storlek 36-48

Byst: 125cm

Längd: 122cm

Material: Okänd (vintage sari)

Tillverkningsland: Indien

 

Om SISSEL EDELBO

Kärleken till Indien och till upcycling och redesign av vintage saris utgör själen hos det danska varumärket SISSEL EDELBO, och sedan 2004 har Jeanne Sissel Thomsen och Christina Edelbo Petersen (de två kvinnorna bakom SISSEL EDELBO) rest till Indien regelbundet för att handplocka saris för deras hållbara kollektioner.

SISSEL EDELBO blandar vackra tryck och mystik från Indien med ett enkelt nordiskt snitt och skapar hållbara designs som låter de vackra saris och de berättelser de har med sig leva vidare. Alla styles är tillverkade av rengjorda, upcycled saris och varenda klänning är designad med kärlek och med respekt för Moder Jord.

Läs mer på SISSEL EDELBOs website >>

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

500kr./månad

Gold

800kr./månad

Platinum

1300kr./månad