Kalya Sjal

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sévya


100,00 kr. / 9 Points
att hyra

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

Handvävd sjal i vackert randigt mönster med kort franskant i ändarna. Sjalen är vävd av en blandning av ull och bomull och känns tjock och skön att ha på.

Sjalen är tillräckligt stor för att man kan ha den istället för en kofta eller kavaj. Den vackra indigoblå färgen passar särskilt bra med jeans eller en mörkblå klänning.

Material: 60% ull, 40% bomull

Mått: 71cm x 182cm

Tillverkad i Indien

Vem har tillverkat sjalen?

Sévya är ett amerikanskt fair trade-brand som samarbetar med små hantverkskollektiv över hela Indien. Sévya kommer från sanskrit och betyder ”caring through service” och det är just målsättningen om att ta hand om människor och miljön som utgör grunden för Sévya.

Sévyas kläder och accessoarer är en spännande blandning av traditionellt indiskt hantverk och modern design, och de många olika elementen i tillverkningen inkluderar ofta hela byn. Vissa jobbar med att färga garnet, medan andra snurrar det och väver det. Ingen el används i processen och produktionen har minimal påverkan på miljön. Sévya är medlem av Fair Trade Federation

Ni kan läsa mer på Sévyas website >>

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

500kr./månad

Gold

800kr./månad

Platinum

1300kr./månad