Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp

Lucky Butterfly - Pink Pastels

FAIR FASHIONISTA
CWSG


70,00 kr. / 5 Points
att hyra

För varje produkt du hyr, planterar vi ett träd.

En fjäril till din krukväxt? Fjärilen sprider glädje i hemmet eller på kontoret och sätter ett leende på alla läppar. Pinnen är gjort i kokosträ, som är ett hållbart träslag, och fjärilen är handsydd och har vackra broderade detaljer.

Fjäril: B:13cm, H:11cm

Pinne: L:38cm

Material: Upcycled polyester

Färg: Rosa, lila, ljusblå, ljusgrå

Tillverkningsland: Cambodia

OBS: Fjärilen är inte en leksak och är inte lämpad för barn.  

 

Vem har tillverkat fjärilen?

Det är kvinnorna från CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som gör rosetten. CWSG grundades med syftet att erbjuda kvinnorna i gruppen en inkomstkälla men gruppen utgör också ett socialt nätverk där kvinnorna kan be om råd och få stöd.

Ni kan läsa mer om CWSG på bloggen >>

 

Vad är upcycled tyg?

Vid klädproduktion blir det ibland beställt för mycket tyg, eller ett mönster utgår och tyg som finns på lager blir över. Tidigare var det vanligt att fabrikerna i Cambodja slängde överblivet tyg på soptippen, men idag säljs resttyget i bland på marknaderna i Phnom Penh. Genom att använda överblivet tyg undviker man att vackert material slängas, och bidrar samtidigt till en mer hållbar produktion.

Det går bra att hyra utan prenumeration, men om du vill hyra till ett lägre pris och ha fri frakt, rekommenderar vi att du köper en prenumeration:

 

Silver

800kr./månad

Gold

1300kr./månad

Platinum

1900kr./månad