Det perfekta badlakanet för soliga dagar på stranden

by Fair Fashionista - Sanne
Badlakan i handvävd bomull, Weavers & Fair Fashionista

Soliga dagar vid stranden kanske känns väldigt långt borta vid denna tid på året, men produktionstiden för de handvävda badlakanen från Weavers i Cambodia är nämligen flera månader, så inom nästa vecka måste jag besluta design och mönster för sommarens kollektion.

Vi har experimenterat med olika tjocklek för både tyget och de enskilda trådarna, och den kvalitet vi har kommit fram till är mjuk och tjock, men tillräckligt lätt för att badlakanet platsar i strandväskan.

Badlakanen påminner om turkiska handdukar, men tyget och de enskilda trådarna är tjockare, för jag gillar att man kan svepa in sig ordentligt efter ett dopp i poolen eller i havet. Storleken är precist rätt för en vanlig solsäng, men lakanen är också tillräckligt tjocka för att användas som filt, om du ligger direkt på sanden eller har picknick i parken. Badlakanen är vävda i 100% bomull, så de absorberar vatten bra och torkar snabbt i solen.

Du kan hyra badlakanen för en månad i taget, men jag funderar också på att sälja ett litet urval av några av de mest populära designs. Vi har många vackra mönster i produktion just nu, så jag är säker på att du kommer att kunna hitta det perfekta badlakanet för dig i sommar.

Hyr badlakanen här >>

FAIR-FASHIONISTA.SE

Flera inlägg

Lämna en kommentar